Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem termosifon presurizat 200 lt
8 lei
Brand
WILLPORT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Panou solar presurizat 200 lt

Produs din materiale selectate cu mare atentie, intotdeauna in conformitate cu standardele internationale, detinand toate certificatele care garanteaza calitatea lor.

Sistemele Willport sunt ideale pentru producerea de apa calda menajera (70 % - 100 % acoperire), acestea fiind disponibile in multiple dimensiuni si configuratii, in functie de necesarul imobilului unde sunt instalate. Economie pe tot parcursul anului, chiar si in zonele insorite mai putin. Sistemele termosifon Willport sunt sisteme de inalta calitate si estetica:

- Panourile colectoare Apollon AL are colectorul din cupru si placa absorbanta din aluminiu dintr-o singura bucata iar carcasa panoului realizata din aluminiu naval dintr-o singura bucata cea ce ce face ca panoul sa aiba o constructie robusta si etansare perfecta.
- Boilerul AELIOS executat din metal protejat la interior impotriva coroziunii de doua straturi din ceramica, izolat la exterior cu spuma poliuretana iar protectia exterioara executata dintr-un aliaj de inox si aluminiu ceea ce in confera un design estetic solid si superb.
- Suportul de sustinere are un design inteligent, usor de ajustat la suprafata atat plana cat si inclinata.
Din Gura in Gura